klar 7

Att arbeta som volontär på SOS hundgård i Spanien.

Blivolontar

Att jobba som volontär på SOS är ett otroligt givande, men även krävande arbete. Man bör ha någorlunda bra kondition eftersom man rör på sig hela dagarna och man måste även ha bra hand med hundarna och inte vara rädd att bli skitig. För det blir man garanterat! Man hjälper till med att göra rent i kennlar, rasta hundar, förbereda och dela ut maten samt göra en del enkla hälsokontroller med mera. Volontärerna bor i ett hus på gården där även hundarna bor..

Vad resan kostar beror på när du åker, vilket flygbolag du väljer o.s.v. Kostnaderna för Dig är flygresan, matkostnader, samt förutom det så tillkommer en kostnad på 1.000:- till SOS. Denna kostnad inkluderar hämtning/lämning på flygplatsen och resten går till hundarna.
Att åka ner och se alla hundar och det otroliga arbete som människorna på hundgården lägger ner är en upplevelse för livet som alla bör uppleva. Risken är att man aldrig vill åka därifrån och när man väl gör det är det ofta med en ny familjemedlem i släptåg!
 
De på hundgården föredrar att man stannar minst två veckor och du ska vara Volontär - Kopiaöver 18 år. Vi ser gärna att du vet vilka veckor du kan komma när du kontaktar oss. Efter ifylld intresseanmälan får du mer utförlig information via mejl. Anmälan är inte bindnade så tveka inte om du är nyfiken på vad det innebär.
 
Skicka intresseanmälan till:  volontar@sos-animals.se