Toppbild8

Praktik på SOS-Animals

Oavsett om man åker från skola gäller nu att alla åker som "vanliga" volontärer, det är inte några speciella villkor och tider man jobbar.


För att göra din praktik på SOS Animals hundgård utanför Malaga måste du ha fyllt 18 år och minst gå sista året på gymnasiet. Du måste älska hundar av alla sorter och storlekar och får inte vara rädd för dem. Det är ingen semester utan ett hårt arbete som vi är mycket tacksamma för att du vill komma och hjälpa oss med.
För att du ska kunna praktisera hos oss måste du ha en handledare på din skola som kan intyga att du kommer klara det arbete som finns på gården. Du tar kontakt med din handledare och ber han/hon att kontakta Jeanette Sjöblom (jeanette.sjoblom@sos-animals.se) och berätta varför du är lämplig att göra din praktik hos oss, samt när praktiken är.  Mer information om det ges till din handledare.
Alla som arbetar inom SOS Animals gör det ideellt. Vi erbjuder dig gratis boende under din tid som praktikant på hundgården i Spanien. Mat och flygbiljett står du själv eller skolan för. Som praktikant åker man på samma villkor som övriga volontärer, alltså inga speciella arbetstider eller ledigheter.


IMGP8926 - Kopia