klar 4

Johnny

Vår fina Johnny har fått somna in för gott, 16 år fyllda. Han kom till mig från Spanien 2002 och har varit min bästa vän sedan dess. Han har varit en fantastiskt snäll och tålmodig familjehund och har gett så mycket värme och kärlek till hela familjen! Han lämnar ett stort tomrum efter sig. Någon gång i framtiden kommer vi skaffa en spansk podenco igen!
Vila i frid älskade vän💜💙❤️💚💛🧡

Matte Sara
Bild 2018-05-30 kl. 16.51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Rioja


Bild 2018-05-12 kl. 19.10Vi vill meddela att Rioja har somnat in. Hon kom till oss i september 2005 och var med till 19 april 2018 då hon fick somna in efter en kort tids sjukdom. Hon blev 13 år och 4 månader. När vi hämtade henne hos fostermatte Sofie i Uppsala fick vi med oss följande: "Vi såg från första stund att ni hör ihop och kommer att få ett fantastiskt liv tillsammans!". Det fick vi verkligen. Helt fantastiskt. Rioja var den finaste hund en kan tänka sig. Vi saknar henne enormt men kommer alltid att minnas henne med värme och kärlek. Tack till SOS och den livlina ni är för alla hundar som behöver hitta nya hem. 

 

/Husse Mikael och matte Helena.