klar 7

Våra medarbetare


Jeanette Sjöblom 
Jeanette heter jag och är kassör i SOS Animals Sverige. Jag har arbetat inom SOS på olika sätt sedan hösten 2003, då jag skaffade min första spanjor, Lucky, han är född 2001 och börjar bli lite till åren. Förutom honom finns i familjen Daisy May, Ivar,  och Totte. Vi bor ute på landet, på Munsö där alla trivs jättebra. Det är verkligen ett toppen-hundliv för dem.
Vi brukar också ha en hel del fosterhundar här medan de väntar på sina egna familjer.
Nu finns det ju inte bara hundar i mitt liv, trots att de tar upp den mesta tiden. Det finns ju också ett antal barnbarn som jag gärna vill träffa så ofta det går.
Sedan januari 2016 är jag pensionär på heltid vilket känns jätteskönt.Jeanettepresbild
Nina Ihrner 
Jag heter Nina Ihrner och bor på Munsö i Stockholm tillsammans med tre hundar från SOS. Vi bor på en stor gård med inriktning på spannmålsproduktion och hästhållning. Första kontakten med SOS för mig var i samband med adoptionen av syskonen Tuttie och Fruttie 2005, ett riktigt radarpar på både gott och ont! Då jag arbetar på gården och kan ha med hundarna hela dagen har jag bra förutsättningar för att ta emot fosterhundar och det var också så jag började engagera mig i SOS.
Sedan 2006 har ett stort antal fosterhundar passerat här hemma och idag är jag aktiv i föreningen på flera sätt. Tillsammans med Jeanette sköter jag de flesta placeringarna och planeringen kring fosterhundar och adoptioner. Jag besöker också SOS hundgård i Spanien så ofta jag kan för att ta del i arbetet på plats.
Ninapresbild
Malin Hanning
Jag heter Malin Hanning och bor i Nacka i Stockholm med sambo och sos-hunden Dylan, honom träffade jag första gången som jag var på hundgården och det var kärlek vid första ögonkastet. Har varit och arbetat på gården fler gånger och åker ner så ofta jag har möjlighet. Jag sköter/uppdaterar SOS Animals facebooksida.


Dylan
Madelene Karlsson
Jag heter Madelene Karlsson är 25 år. Jag bor i Sandviken och jobbar på citygross i Gävle. Var nere på gården första gången 2012 och åkt fram och tillbaka några gånger, har även varit nere som ansvarig en tid. Har två hundar ifrån sos-animals, Piratita och Logan. Har haft en till hund tidigare ifrån SOS. Alla min lediga tid går förstås åt till mina hundar.madde


Therese Rantzow
Mitt namn är Therese Rantzow och jag kommer ursprungligen från Ängelholm men ar nu bosatt i Spanien sedan många år tillbaka. Jag kom i kontakt med SOS första gången 1998 och har jobbat med hundarna sedan dess. Nu är jag även med och driver verksamheten, sedan januari 2009.
Min viktigaste uppgift är att vara länken mellan Spanien och Sverige när det gäller bokning av våra hundar, att se till så att dom är resklara och kommer iväg till sina nya familjer. När jag ser dessa hundar i sina nya familjer och ser hur bra dom har det, då vet man att det man gör betyder så oerhört mycket.
Mycket av min lediga tid går åt till SOS men jag försöker även hinna med att umgås med mina vänner och min familj. För tillfället jobbar jag som receptionist på ett hotell, men min dröm är att en dag starta ett litet hundhotell.

Theresepresbild