3214234

Dana - finns i Sverige

Namn: Dana
Kön: Tik
Ålder: Född maj 2013
Mankhöjd: 56 cm
Finns i: Nuvarande hemmet - Stockholm

Beskrivning:

23 november 2016

Dana har varit i sitt nuvarande hem sedan juni 2014. Pga ändrad familjesituation har man nu tagit beslutet att omplacera Dana.

Här kommer en beskrivning från matten:

Dana är en väldig fin familjehund. Mycket kärleks- och lekfull. Hon går mycket bra ihop med andra hundar och gillar att springa runt och bli jagad av andra hundar. Hon är väldigt mån om "sin" familj och gillar inte att man klappar främmande hundar så hon ser det. Då säger hon ifrån med att ställa sig i vägen, men hon har aldrig varit aggressiv gentemot någon person eller hund. Hon är mycket lugn inomhus, ligger och sover på sina utvalda favoritställen. Hon kräver en del motion och gillar att få sträcka ut ordentligt. Jag springer med henne ibland i sele och det fungerar bra. Dana är mycket kelig och sitter gärna i knät. Söker mycket närhet. Hon gillar framförallt mindre killar i 8-10 årsåldern. Vi har åkt längre resor med henne i bil och hon gillar att åka bil.
Då vår familjesituation ändras, min man reser mycket i jobbet och jag kommer att arbeta helt annorlunda än hittills, ser vi tyvärr ingen annan möjlighet än att se om Dana kan omplaceras. Vi har redan tänkt på hunddagis men det kommer bli svårt även där med tiderna för hämtning då vi har sena arbetstider. Vi vill att det ska bli så bra som möjligt för Dana.

Om ni tycker att fina Dana verkar vara en tjej som passar in i er familj så skicka in en intresseanmälan.

IMG_3308Stor

IMG_2121

IMG_3401

IMG_3506

IMG_3507

IMG_4158