3214234

Lunera

Namn: Lunera
Kön: Tik
Ålder: Född oktober 2006
Vikt: 13 kg
Mankhöjd: 43 cm
Finns i: Fosterhem i Spanien

Beskrivning:

26 mars 2017

Lunera blev räddad av Malaga dog pound från det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Man vet inte så mycket om hennes tidigare liv mer än att hon kommer från ett hem. Lunera var väldigt överviktig när hon kom in. Hon har idag gått ner några kilon, men som syns av bilderna så kommer hon behöva gå ner ytterligare några, sköna promenader och bra mat kommer säkert att ”göra susen”.

Lunera beskrivs som en mycket lugn hund. Hon märks knappt då hon aldrig ställer till med problem. Hon är väldigt kärleksfull och har inga problem med andra hundar. Hon går mycket bra i koppel och uppskattar sina promenader. När hon var på Malaga dog pound höll hon sig nära volontärerna hela tiden.

Nu har Lunera, vilket är jätteskönt, fått komma till ett fosterhem i väntan på sitt egna hem. Där anpassade hon sig direkt och sköter sig exemplariskt i hemmet.

Hon är ju 10 år gammal men SOS har bestämt sig för att försöka hjälpa några seniorer så att de kan få några fina år tillsammans med en kärleksfull familj. Nu hoppas vi att någon ”där ute” känner att denna tjej skulle vara ett bra sällskap, både på promenaden och i tv-soffan.

Film

Stor

DSC_0069

DSC_0074

DSC_0090

DSC_0887