klar 7

Jenson - bokad

Namn: Jenson
Kön: Hane
Ålder: Född maj 2015
Vikt: 27 kg
Mankhöjd: 70 cm
Hals: 37 cm

Beskrivning:

17 april 2017

Jenson hittades på gatan när han vara bara runt 6 veckor gammal, då blev han lämnad till en hundgård inåt landet av damen som hittade honom. När hon för ett tag sedan upptäckte att han fortfarande var kvar på gården och inte hittat något eget hem så bestämde hon sig för att ta hem honom. Tyvärr hann han bara vara hos henne en kort tid innan hon råkade ut för en olycka och bröt benet. Detta gjorde att hon inte kunde ha honom kvar utan han blev återigen lämnad till hundgården. Nu vill SOS försöka hjälpa till att hitta ett hem till denna stora vackra kille.

Jenson är en vänligt, tillgiven och pigg kille som älskar alla. Han ger dig gärna kramar och han fungerar bra med alla hundar som han har mixats med på gården. Om man ska gissa vad han kan vara för blandning är det möjligen pointer och galgo – hursomhelst är han en otroligt ”tjusig” pojk. Han har mycket energi och skulle verkligen älska ett liv där han får mycket träning och gärna en trädgård där han kan släppa loss och bara få springa. Jenson är koppeltränad. Han verkar vara en intelligent kille som gärna vill vara till lags, så vi vill gärna ha en familj som vill jobba med och träna sin hund till honom, det skulle han säkert vara perfekt för.

Jenson är en social hund som bara väntar på att rätt person/familj skall upptäcka honom och ge honom sin chans att få en egen familj. Men rätt person och träning kommer han bli en fantastisk kille, man får vara beredd på att ge honom tid för anpassning till sin nya miljö då han ju nästan hela tiden sedan han var valp bara sett livet på en hundgård, förutom den korta tid han bodde hos damen. På grund av Jensons storlek bör det nog ej finnas för små barn i hans nya familj, då han lätt kan välta omkull dem.

Jenson kan resa inom kort.

stor

Niels new day pics 070

018

Niels new day pics 066

006

016