342424

Rocky - bokad

Namn: Rocky
Kön: Hane
Ålder: Född augusti 2015
Vikt: 21 kg
Mankhöjd: 58 cm
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

13 maj 2017

Rocky hittades i april månad när han vandrade omkring på gatorna i Malaga. En vanlig själ plockade upp honom och tog honom till Malaga dog pound som SOS samarbetar med. Det visade sig att han hade ett chip och man kontaktade genast hans ägare som sa att han hade rymt hemifrån och de var inte intresserade av att ta honom tillbaka.

Volontärerna beskriver honom som en otroligt härlig hund med en underbar personlighet. Han kommer bra överens med alla hundar han fått träffa. Han är nyfiken, glad och framåt. Tiden i playpen uppskattar han väldigt mycket och han bjuder ofta in till lek. Rocky går bra i koppel och han är en väldigt lätthanterlig hund. Han lyssnar bra och kan redan en del kommandon.

Volontärernas ord är att han ar en 10 poängare.

Vi tror att denna fina kille skulle uppskatta att hamna hos en person/familj som är intresserad av att hålla på med en del aktiviteter med honom. Det är ju en, om inte renrasig så åtminstone mycket pointer, så en fördel kan ju vara att man har erfarenheter av den sorters raser. Han vill nog inte bara ligga på sofflocket och vila.

Han är ju också en mycket vacker kille med sina ljusa ögon.

film

stor

DSC_0209

DSC_0317

DSC_0283

DSC_0273

DSC_0576

DSC_0377