22

Jackson - finns i Sverige

Namn: Jackson
Kön: Hane
Ålder: Född augusti 2016
Vikt: 14 kg
Mankhöjd: 51 cm (28 mars)
Hals: 31 cm

Beskrivning:

17 maj 2017

Jackson befinner sig sedan början av maj i fosterhem och här kommer info från hans fostermatte:

Jackson är en fantastisk hund som charmar alla. Han är glad och positiv och nyfiken på allt i sin omgivning men kan ändå slappna av och är otroligt följsam. Han brukar få gå lös i skogen och han är helt ointresserad av både vilt och andra hundar. Just nu jobbar vi mycket på inkallning och det går fort framåt. Han har varit hemma själv upp till 4 timmar och det har gått superbra.Han har även testat att åka kommunalt och gå runt inne i stan, även det har han skött utmärkt.

En riktig pärla alltså och nu hoppas vi att han snart kommer få ett alldeles eget hem,


28 mars 2017

Jackson är alltid glad och älskar att få hänga med på allt! Jackson älskar barn och blir glad av uppmärksamhet han får från likväl vuxna som barn. Han har inte heller reagerat så mycket på katter. En väldigt öppen kille som är positiv till allt från promenad och mer psykisk träning till soffan och mys.
2 januari 2017

Jackson hittades tillsammans med fem syskon av en spansk man när de var väldigt små. Han gick runt med dem på barerna och försökte hitta folk som ville ta hand om dem då han själv inte hade möjlighet. Han lyckades placera två stycken och fyra fick komma till SOS, det var i oktober månad. Det var fyra små killar. En valp, Takida, är bokad till Sverige och en, Bowie, har fått hem i Spanien. Nu är det Jackson och Ledin som söker sina egna hem.

De är båda jättefina och snälla killar, som nu bor tillsammans med sex andra valpar i en stor kennel och hela dagarna går åt till lek. De har fått börja med koppelträning och det går bra.

Båda tycker mycket om kramar och när de får uppmärksamhet.

Enda skillnaden mellan dem är att Jackson är lite mer framåt och mycket nyfiken. Ledin är säker men inte riktigt så framåt som sin bror.

Jackson och Ledin fungerar mycket bra med alla de andra valparna i sin grupp och även med de andra hundarna när de får besöka volontärernas hus.

Ledin skulle nog uppskatta ett hem där det finns en hundkompis men Jackson kan säkert fungera även som ensam hund. De skulle passa i vilken sorts familj som helst.

De är ju ännu unga och kommer nog att växa något mer, hur mycket är svårt att säga.

storny

IMG_4379

IMG_4354

IMG_4375

007

003

022Stor