klar 7

Wilma - finns i Sverige

Namn: Wilma
Kön: Tik
Ålder: Född januari 2016
Vikt: 10 kg
Mankhöjd: 41 cm
Finns i: Fosterhem Ekerö
Kontaktperson: Nina Ihrner

Beskrivning:

19 maj 2017

Wilma är ytterligare en hund som SOS hämtat från den damen i Alora som vi har hjälpt till att placera många hundar från. Hon har själv inte möjlighet till att placera alla hundar som personerna i den by hon bor i lämnar till henne. Då de vet att hon brinner för att hjälpa övergivna hundar så lämnar alla de hundar som hittas på gatan till henne.

Sedan Wilma kommit till SOS har hon blivit en mycket lycklig hund, hon älskar livet och är en liten tjej med stor personlighet. Hon är självsäker och älskar att vara med på allt som händer. Wilma delar nu kennel med bröderna Buzz, Woody och Andy och det fungerar mycket bra. På de eftermiddagar som de får tillbringa i volontärernas hus träffar hon ju många andra hundar och går bra ihop med alla. Det finns inte någon hund på SOS som Wilma är nervös för att träffa eller som hon inte försöker få igång för lite skoj. Speciellt mycket gillar hon Rupert, en stor schäfer som kan vara lite skrämmande för vissa av hundarna men inte för Wilma. Hon älskar också när det finns tid för uppmärksamhet från volontärerna och vill inte missa en chans till lite mys. Något som hon verkligen också tycker om är vatten, hon älskar vattenslangen och vill gärna vara i poolen som finns i deras kennel. Promenaderna är också populära och hon går bra i koppel.

Till Wilma söker vi ett aktivt hem med någon som vill jobba med henne och kanske även låta henne prova på agility. Det är en intelligent tjej som i rätt familj kan bli en riktig toppenhund.

Wilma kan vara klar att åka från ca 4 juli.

storny

8

038

040

007

014

010

039

6