klar 4

Woody - Senior

Namn: Woody
Kön: Hane
Ålder: Född september 2010
Vikt: 14 kg
Mankhöjd: 39 cm
Finns i: Vingåker

Beskrivning:

13 september 2017

Woody finns nu i fosterhem i Vingåker.

4 juli 2017

Woody kom till sitt nuvarande hem i början av april. Tyvärr känner nu familjen att de måste ta beslutet  att försöka hitta ett nytt hem till honom. Nedan beskrivning från nuvarande hemmet:


Vi har valt att försöka hitta ett nytt hem till Woody då han och våra katter tyvärr verkligen inte alls trivs med varandra, han är en jättemysig hund som förtjänar att må mycket bättre än vad vi upplever att han gör hos oss. Till honom önskar vi ett hundvant och kattfritt hem i lugn och helst någorlunda lantlig miljö.

Hos oss har han vaktat en del men han har kunnat släppa det om han får träffa eventuella gäster en stund utomhus först och de sen har med sig lite godis. Woody kan stressa upp sig om han ser andra hundar utomhus men har aldrig skällt eller gjort utfall och vi tror han kommer svara bra på t ex skvallerträning. En lugn och trygg hundkompis får det också gärna finnas i nya hemmet.

Woody har jaktintresse och kommer kanske aldrig kunna gå att ha lös. Något han älskar är att gosa, vill gärna vara med och mysa i soffan och kryper också upp i sängen en stund på morgonen för att kunna ligga tätt intill.

Woody är full av energi, han vill gärna gå långa promenader och hade nog uppskattat någon typ av aktivitet. Han är mycket förtjust i godis och är därför tacksam att träna med, vi har gått en grundkurs under tiden han bott hos oss och det verkade som om han tyckte det var roligt. Han tycker det är jobbigt att åka kollektivt men är jätteduktig på att åka bil.


stor

1

10

7

woody_1

woody_annons

woody_8

woody_5