Toppbild6

Kevin

Namn: Kevin
Kön: Hane
Ålder: Född januari 2017
Vikt: 10 kg
Mankhöjd: 43 cm
Hals: 29 cm
Finns i: SOS Animals hundgård Spanien

Beskrivning:

25 september 2017

En dag dök Kevin plötsligt upp på en lantgård där det fanns många hundar och hästar. Ägaren brydde sig först inte om honom utan hoppades att han skulle gå tillbaka hem, för de trodde då att han bara var ute och kollade runt lite. Då han efter flera dagar fortfarande var kvar så förstod man att han var en övergiven valp. Han var i bra kondition, lite underviktig kanske, han hade inget microship. Ägaren till gården annonserade trots det i hopp om att någon ändå skulle dyka upp och säga att hunden var deras men detta hände ej. Då mannen skulle flytta kunde han inte behålla Kevin utan efter några veckor fick han komma till SOS där han nu befinner sig i väntan på att få ett eget hem.

Kevin är en riktig liten personlighet, han älskade sitt förra boende på lantgården där han kunde springa fritt omkring hela dagarna så det tog några dagar innan han vande sig vid att bo på hundgården. Nu har han bott in sig och trivs, han delar för närvarande kennel med Santino och Tito och de ungdomarna leker mycket och har kul ihop.

Kevin älskar vatten, han gillar att bada i den lilla pool som finns i hans kennel. Koppelträningen går bra och han ser fram emot de dagliga promenaderna. Han är en vänlig och säker, fortfarande valp, som blir mer och mer van vid uppmärksamheten från volontärerna. Kevins vänstra öra brukar för det mesta vända sig bakåt, det ser så gulligt ut och passar hans något busiga personlighet.

Han skulle nog kunna passa i de flesta familjekonstillationer och med en familj som vill fortsätta att träna och aktivera honom kommer han bli härlig familjemedlem.

Kevin kan vara klar att åka till sitt nya hem från mitten av november.

Stor

006

0062

008

012

013

018