klar 7

Jimmy - bokad

Namn: Jimmy
Kön: Hane
Ålder: Juni 2013
Vikt: 21 kg
Mankhöjd: 60 cm
Finns i: Fosterhem Uppsala
Kontaktperson: Nina Ihrner 070-7413510

Beskrivning:

8 januari 2018

Uppdatering från Jimmys fosterhem:

Mysigare hund får man leta efter skriver fosterhussen, Jimmy har mycket kärlek att ge, han går bra ihop med andra hundar och bryr sig inte alls om katter, under julen var han med t.ex med på firande med fem katter. Han är lugn när han träffar på barn, när han träffar vuxna kan han vara lite hoppig, dock är det av glädje. När det gäller promenader kan han dra en del, det blir dock bättre och bättre och han lyssnar bra om man säger till honom. Han får lov att vara i soffan i fosterhemmet och kryper då gärna nära sina människor. Jimmy skäller inte och det fungerar bra att lämna honom ensam några timmar. 

18 november 2017

Liten uppdatering från fosterhemmet:

Jimmy har bara varit i sitt fosterhem sedan den 14 november, så han kommer förstås förändras/utvecklas ju mer tid han får på sig, hittills har det visat sig vara en mysig kille. Han kommer bra överens med alla de andra spanjorerna i hemmet. Jimmy bryr sig inte alls om katterna, matte har t.o.m hittat honom sovandes i sin bur tillsammans med någon av katterna. Han bryr sig inte om andra hundar vid möten, han är inte skällig, går hyfsat bra i kopplet men kan nog behöva lite mer träning där, han är nog mest nyfiken på promenaderna därav kommer att han kan dra lite. Vi söker ett hem som är villiga att jobba med sin hund, han söker mycket kontakt, har energi och verkar vara lättlärd, det vore synd om man inte utnyttjade detta hos honom.

Jimmy finns på Ekerö utanför Stockholm så vid intresse går det bra att komma och hälsa på honom.


29 oktober 2017

Jimmy hittades på gatan när han bara var ca 3 månader gammal. Han blev då lämnad till en hundgård inåt landet och nu har han varit där i fyra år. En mycket mysig kille som nu väntat tillräckligt länge på att få komma till ett eget hem.

Mer info kommer

Storny

Ny41118

Ny51118

Ny31118

Ny11118

10