Untitled

Edvin

Namn: Edvin
Kön: Hane
Ålder: Född februari 2016
Vikt: 8 kg
Mankhöjd: 40 cm
Hals: 26 cm

Beskrivning:

25 november 2017

Edwin dök, tillsammans med vad vi tror är hans syster, upp vid ett stall för några veckor sedan. Där finns redan förutom hästarna nio hundar. Edwin och systern trodde att de också skulle vara välkomna att stanna där men det fungerade inte. Personal i stallet annonserade i lokal media om de två hundarna men det var ingen som hörde av sig om att de saknade några familjemedlemmar, de hade inte några microship. Tiken blev adopterad av någon i stallet och fina Edwin har nu fått flytta till SOS i väntan på sitt egna hem. Han var vid god hälsa när han hittades, bara något tunn. Han hade också ett bitmärke på nosen men det har börjat läka och är nästan borta nu.

Edwin är en väldigt tillgiven liten hund, han är trygg och vänlig med/mot alla människor och hundar som han har fått träffa. Han bor nu i en kennel tillsammans med tre andra hanhundar och det fungerar bra. De första dagarna var han lite osäker på kennel-livet men han har anpassat sig snabbt. Edwin är ganska undergiven och går bra ihop med en av de mer ”bossiga” kompisarna i kenneln. De sover ibland också tillsamman i samma plasthus i kenneln.  Koppelpromenad var något nytt för honom, det hade han nog aldrig upplev tidigare, men efter bara några promenader så går det jättebra, en så duktig kille som lär sig snabbt,

Edwin gillar leksaker och älska att leka, en rolig liten hund med en massa att ge till sin framtida familj, en liten hund med en stor personlighet. Han skulle säkert kunna passa i de flesta familjekonstellationer.

Han kan vara klar att åka från början av januari.

stor

0151

042

23622089_1849662068395643_2266192288713713267_n

10

038