3214234

Parrot

Namn: Parrot
Kön: Hane
Ålder: Född mars 2017
Vikt: 17 kg 10 dec
Mankhöjd: 53 cm - kan växa något mer
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

10 december 2017

Parrot kom med sina syskon till Malaga dog pound när han bara var en liten valp. Han kom snabbt till ett fosterhem då det inte är en bra miljö för valpar att befinna sig på hundgården innan de är fullt vaccinerade. När vaccinationerna var klara kom han till Malaga där han var en kort tid tills en familj adopterade honom. Tyvärr fick han inte stanna länge i den familjen utan Parrot är återigen tillbaka på hundgården. Han har otroligt fina ögon och är en fantastisk hund. Han kommer bra överens med de andra vovvarna han har fått träffa. Parrot går bra i koppel.

Trots att Parrot har haft en tråkig start i sitt liv är han en glad och framåt hund. Han bjuder in till lek och har inga problem med att dela sina leksaker med de andra vovvarna. Han har snabbt blivit en av volontärernas favoriter. Han är väldigt lätthanterad och det går bra att klippa klor och borsta honom. Kel och gos är något som uppskattas mycket.

Vi söker ett aktivt hem till denna fina kille. Någon som kan ge honom långa härliga promenader, en del hjärnjympa och mycket kärlek.

Parrot är resklar i slutet på januari.

Stor

IMG_6357

IMG_6385

IMG_6433

IMG_6488