Untitled3

Robin - bokad

Namn: Robin
Kön: Hane
Ålder: Född januari 2017
Vikt: 9 kg
Mankhöjd: 41 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

12 december 2017

Robin hittades springandes bredvid en hårt trafikerad väg I slutet av november. Det är uppenbart att han hade blivit utslängd från en bil och nu sprang där för att leta efter sin familj. Han hittades och plockades upp av vår medarbetare Gill, han var smutsig men verkade vara i god kondition annars, han hade inget microship. Man annonserade i lokal press men det var ingen som ville kännas vid honom. Det var en man som rapporterade att han hade sett Robin springande där redan dagen innan Gill hittade honom, han hade enorm tur att han inte blev påkörd.

Robin är nu en trygg och glad vovve som trivs på hundgården, en mycket vänlig liten kille som älskar alla. Det han absolut tycker bäst om, utan tvekan, är när han kan få kram och mys från volontärerna. När man plockar upp honom känner man hur han kopplar av och liksom suckar av lycka. Så härligt att se hur snabbt han har anpassat sig.

För tillfället delar han kennel med fyra andra hundar, bland andra Pablo och Chapo, det fungerar bra, han uppskattar när det är dags för lekstund och sina dagliga promenader.

Robin är en underbar liten hund med en mild personlighet, en ”mjukis”. Hittills har han inte visat några negativa sidor alls. Vi tror att han kan passa in i de flesta olika familjekonstillationer.

Robin kan vara klar att resa i slutet av januari.

Stor

013

018

080

Robin 2