Untitled

Selena - bokad

Namn: Selena
Kön: Tik
Ålder: Född oktober 2017
Vikt: 8 kg 23 februari
Mankhöjd: 38 cm - växer
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

25 februari 2018

Selena hittades, tillsammans med fem syskon, övergivna tidigt i december och blev lämnade till SOS. De var alla i god kondition, förutom att de hade loppor, veterinären uppskattade att de var ca sex veckor. Då det var kallt för att vara i Spanien fick valparna tillbringa de första sex veckorna i volontärhuset  där de fick en massa uppmärksamhet från volontärerna. Nu bor de ute i en stor kennel som de delar med två andra hundar och det är en massa bus och lek i den kenneln.

Selena är en underbar valp som uppskattar kramar. Hon är bland de lugnaste i kullen och är inte alls så framåt som några av sina syskon. Valparna tillbringar under siestan en del tid utanför sin kennel och då går hon runt och utforskar. Hon är mycket nyfiken och stoppar mycket av det hon hittar, som löv, stenar osv i munnen för att kolla vad det kan vara.

Selena är en enkel tjej som kommer bra överens med alla andra hundar. Koppelträningen har börjat och det går mycket bra.

Hon är en ganska så lugn valp som nog skulle passa i de flesta familjekonstellationer, men hon skulle nog bli glad om det redan finns en hundkompis i familjen, annars kan hon också bo som ensamhund. Selena har ju inte vuxit klart ännu men det är svårt att veta hur pass stor hon kommer blir, men vi tror hon åtminstone kommer bli en mellanstor hund. Valparna är väldigt olika och det svårt att säga vad det kan vara för blandningar. Söta är de i alla fall.

Hon kan vara klar att resa i början av april.

stor

007

059

080

078

selenaIMG_7106

079

Selena 1

Selena 2