klar 3

Tano

Namn: Tano
Ålder: Född januari 2017
Vikt: 16 kg
Mankhöjd: 48 cm
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

22 mars 2018

Tano hittades när han bara var liten valp. Personen som hittade honom tog med honom till Malaga hundgård och nu skall SOS försöka hjälpa till att hitta ett hem till honom.

Han har snabbt blivit en stor favorit på gården med sin fantastiska personlighet och varma blick. Tano tycker mycket om att lägga sig bredvid volontärerna för att bli klappad eller bara ligga och spana på vad som händer runt omkring, att ligga på rygg för att bli kliad på magen är också skönt tycker han.

I playpen bjuder han gärna in till lek med sina kennnelkompisar, att leka med leksakerna är också kul. Tano kommer bra överens med alla hundar som han har träffat.

I play pen bjuder han garna in till lek med sina kennel kompisar. Han tycker också mycket om att leka med leksaker. När Tano hör något åker hans öron upp och han försöker lokalisera vart ljudet kommer ifrån, det ser jättegulligt ut.

Tano kommer bra överens med alla hundar han har träffat.

Tano är väldigt lätt att hantera, han har inga problem att få sina klor klippta eller sina öron rensade. Den som adopterar denna fina kille kommer att få en toppenhund. Tano skulle uppskatta ett hem där hans nya familj kan ta med  honom på många härliga aktiviteter och äventyr. Då han är väldigt smart skulle han säkert uppskatta någon form av aktivitet där han får mental träning.

Tano är resklar i mitten på maj

stor

IMG_4790

IMG_4858

IMG_4905

IMG_5541

IMG_4929