Toppbild11

Oliver - bokad

Namn: Oliver
Kön: Hane
Ålder: Född oktober 2009
Vikt: 6 kg
Mankhöjd: 34 cm
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

30 mars 2018

Lilla Oliver har en trist bakgrund/historia. Han blev dumpad av sin familj på hundhägnet där hundar efter en tid får somna in. Han hade nog helt enkelt blivit för gammal och familjen hade tröttnat på honom. Malaga hundgård, som SOS placerar hundar åt, beslöt att rädda honom och han finns nu på deras hundgård sedan januari månad.
När han kom till gården var han väldigt smal och hade sår på kroppen. Nu har han gått upp i vikt och är helt återställd. Livet är väldigt tufft för små hundar på hundgården då det är otroligt stressigt och väldigt många hundar. Trots detta är lilla Oliver väldigt framåt och glad och man kan inte tro att han snart är nio år. Han älskar att komma ut på promenad och han leker gärna med hundleksaker. Oliver älskar också att bli uppburen och få uppmärksamhet och lite kramar. Han kommer bra överens med alla hundar som han träffat.

Denna lilla kille skulle passa hos någon som söker en familjemedlem som inte kräver alltför mycket jobb. Med tanke på han storlek bör det inte finnas små barn i hans nya familj. En familj/person som kan ge honom härliga promenader och en massa mys är vad han förtjänar. Han är ju en äldre vovve men vi hoppas att han inte ska behöva tillbringa de år han har kvar på hundgården utan i en alldeles egen familj. Det är något speciellt med äldre vovvar och vi hoppas att det är någon som tycker att just han är den som skulle passa in i och förgylla er familj.

Film

stor

DSC_0158

DSC_0478

DSC_0186