Untitled2

Lady

Namn: Lady
Kön: Tik
Ålder: Född maj 2017
Vikt: 15 kg
Mankhöjd: 50 cm
Hals: 32 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

18 april 2018

Gemensam beskrivning på tre pointer-syskon:

De tre syskonen räddades som små valpar och lämnades till en spansk kvinna som har ett litet privat rescue i Alora. Hon klarar inte alls av alla hundar som kommer till henne och har inte möjlighet att placera dem. De var hos henne till i början av året då de fick komma till SOS hundgård. Alla tre är friska och vackra. Tyvärr har dock både Patch och Pongo förstörda/fula tänder, den vita emaljen är förtörd. Detta beror nog på, vad vi tror, någon medicin som de fick när de var små och innan de fick komma till oss. Det är bara ett ”skönhetsfel” och inte något som de på något sätt mår dåligt av.

Syskonen är underbara unga vovvar, vänliga, trygga och lekfulla. De kommer alla bra överens med de hundar som de har träffat och de älskar den uppmärksamhet de får från volontärerna. I början var de väldigt tighta med varandra och höll ihop hela tiden, de sov också tätt tillsammans och ville inte skiljas åt. Nu har de blivit trygga med att vara tillsammans med andra hundkompisar utan att de andra syskonen är med.

Nedan individuell beskrivning

Lady

Lady är lill-tjejen i gruppen. Så söt, en riktigt mjukis som älskar kramar. Att leka med leksaker är något hon gillar. Hon går bra i koppel och även om hon ibland kan bli lite exalterad så kan hon beskrivas som en ganska så lugn hund. Lady skulle säkert kunna passa i de flesta familjekonstellationer.


De är klara att resa från slutet av april

sotr

042

1

4

Lady 2

Lady 4

Patch and Lady