Untitled3

Patch - bokad

Namn: Patch
Kön: Hane
Ålder: Född maj 2017
Vikt: 20 kg
Mankhöjd: 60 cm
Hals: 38 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

18 april 2018

Gemensam beskrivning på tre pointer-syskon:

De tre syskonen räddades som små valpar och lämnades till en spansk kvinna som har ett litet privat rescue i Alora. Hon klarar inte alls av alla hundar som kommer till henne och har inte möjlighet att placera dem. De var hos henne till i början av året då de fick komma till SOS hundgård. Alla tre är friska och vackra. Tyvärr har dock både Patch och Pongo förstörda/fula tänder, den vita emaljen är förtörd. Detta beror nog på, vad vi tror, någon medicin som de fick när de var små och innan de fick komma till oss. Det är bara ett ”skönhetsfel” och inte något som de på något sätt mår dåligt av.

Syskonen är underbara unga vovvar, vänliga, trygga och lekfulla. De kommer alla bra överens med de hundar som de har träffat och de älskar den uppmärksamhet de får från volontärerna. I början var de väldigt tighta med varandra och höll ihop hela tiden, de sov också tätt tillsammans och ville inte skiljas åt. Nu har de blivit trygga med att vara tillsammans med andra hundkompisar utan att de andra syskonen är med.

Nedan individuell beskrivning

Pach

Patch är en mycket positiv kille som är nyfiken på allt. På promenaderna får han ofta gå först då han annars gärna vill komma fram och gå före de andra hundar, vilket gör att han drar en del. Han gillar fjärilar och om han ser några på promenaden försöker han fånga dem. Som sin bror kan han hetsa upp sig och behöver träning, han verkar också vara en kille som har lätt för sig och det är viktigt att man utnyttjar detta och hans nya familj är villiga att jobba med honom, då har han stor potential att bli en toppenhund.

De är klara att resa från slutet av april

stor

026

6

Patch 1

050

7

8