22

Tangana - bokad

Namn: Tangana
Kön: Tik
Ålder: Född november 2017
Vikt: 14 kg - 18 april
Mankhöjd: 45 cm - växer
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

19 april 2018

Tangana hittades tillsammans med sina syskon i en rondell vid en hårt trafikerad väg. Som tur var plockade en vänlig person upp dem och tog dem till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. I början var Tangana mycket rädd men med tiden har hon anpassat sig bra till kennellivet på hundgården. Hon inbjuder gärna till lek och tycker om att busa med sina kennelkompisar. Hon lägger sig också gärna bredvid volontärerna för kel och gos.

Även fast Tangana är en aktiv hund är hon bra på att koppla av. Hon kommer bra överens med alla hundar hon har fått träffa. När volontärerna närmar sig kenneln går svansen snabbt fram och tillbaka och hon är gärna först ut. Tangana koppeltränas och hon går riktigt bra i koppel. Hon är över lag väldigt lätt att hantera och att klippa klor eller få öronen rensade är inga problem. Hon är ju fortfarande valp och kommer nog att växa något mer, hur stor hon blir kan man förstås inte veta.

Vi söker ett hem till Tangana som kan ta med henne på många roliga aktiviteter och härliga promenader, och gärna någon form av mental träning.

Hon är resklar från 12 juni

stor

IMG_5930

IMG_5915

IMG_5910

IMG_5776

DSC_0408

DSC_0382