Toppbild10

Rubio - finns i Sverige

Namn: Rubio
Kön: Hane
Ålder: Född oktober 2012
Vikt: 20 kg
Mankhöjd: 62 cm
Finns i: Fosterhem i Höör

Beskrivning:

13 februari 2018

Denna snygga kille söker fortfarande sitt egna hem. Rubio fick nyligen följa med personalen på hundgården på en dagsutflykt, han skötte sig exemplariskt. Det var inga problem att åka bil och han var lugn i en miljö med mycket folk och andra hundar. Rubio fick även träffa barn och det fungerade bra.15 september 2017

Rubio och en annan hund blev kvarlämnade i ett hus då deras förre ägare drog och lämnade kvar hundarna. De hade lämnat fullt med mat på golvet, man kan verkligen fundera över hur de hade tänkt. Som tur var upptäckte grannarna att hundarna var ensamma och kontaktade polisen som i sin tur tog dem till Malaga dog pound som SOS samarbetar med.

Rubio är en mycket glad och framåt kille. Han uppskattar sin tid i play pen då han kan få springa av sig och busa med sina kennel kompisar. Han har inga problem att dela med sig av leksakerna och likadant med mat då han inte alls är vaktig av sig utan låter de andra hundarna äta från samma matskål. Rubio går bra i koppel och har även fått prova på att åka bil. Han har också träffat katter men det fungerade mindre bra.

Vi tror att Rubio kan passa i vilken typ av familj som helst, dock utan katt. Någon som kan ta ut honom på långa promenader och aktiviteter. Det är mycket podenco i honom vilket kan betyda att man inte kan ha honom lös förutom på inhägnat område. Det är ju en kille som behöver få röra på sig så antingen får man en kompis på sina löprundor eller så bör man ha tillgång till någon inhägnad hundpark så han får springa av sig ibland.

Film


storny

DSC_0108 copia

DSC_0160 copia

DSC_0167 copia

DSC_0182 copia

DSC_0540 copia

DSC_0199 copia

Rubio 2

DSC_0522 copia

DSC_0551 copia