Untitled2

Neska

Namn: Neska
Kön: Tik
Ålder: Född augusti 2017
Vikt: 25 kg. - växer
Mankhöjd: 56 cm

Beskrivning:

10 juli 2018

Neska hittades tillsammans med sina syskon övergivna när de var mycket små. Personerna som hittade dem tog med sig valparna till den lokala marknaden och gav bort dem till vem som helst som var intresserad och ville ha en valp. Det är tyvärr inte så ovanligt. Neska fick följa med en spansk familj som behöll henne tre månader, då flyttade de till en lägenhet där de inte kunde ha henne. När hon var fem månader så hittades en annan familj som ville ha henne. De hade barn och Neska älskade att leka med dem, men efter ytterligare några månader så märkte de att hon skulle bli en större hund än de tänkt och att de skulle behöva träna henne. Då ville man inte längre ha henne kvar. Så nu söker denna vackra tjej efter sin tredje och förhoppningsvis sin föralltid familj.

För tillfället är det en mindre spansk rescuegrupp som har hand om Neska, hon bor nu i en boardingkennel, och de har bett SOS om hjälp att hitta ett hem till henne.

De beskriver henne som en hund med härligt personlighet, en hund som älskar människor, barn, katter och andra hundar. Hon har även bott tillsammans med kycklingar, utan några problem.

Neska är en ung tik med mycket energi, som älskar att leka. Vi söker ett hem som är villiga att träna med henne. De säger att hon verkar intelligent och lär sig snabbt. 

Neska kan passa in i de flesta familjer. Hon är ju snart ett år men kan nog växa något mer.

Hon kan vara klar att resa inom kort.

 

thumbnail_Neska 6

Neska 1 2

thumbnail_Neska 3

thumbnail_Neska 4

thumbnail_Neska 7 2

Neska 2