Untitled3

Sonia - bokad

Namn: Sonia
Ras: Bodaguera
Kön: Tik
Ålder: Född juli 2018
Vikt: 5 kg - 25 okt
Mankhöjd: 34 cm. - växer
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

27 oktober 2018

Sonia hittades ensam och övergiven utanför ett hus i slutet av augusti. Hon var ren och i bra kondition, det var inte någon som visste var hon kom ifrån, hon var bara runt sex veckor gammal. Damen som bodde i huset kontaktade SOS för att be om hjälp. Sonia fick komma till SOS hundgård och flyttade in till volontärerna i deras hus. Hon har fått mycket kärlek och uppmärksamhet från alla volontärer. Det är en enkel valp som alla älskar, hon är mycket trygg och tillgiven och älskar kel och mys. 

Nu när hon blivit lite äldre har hon blivit mer äventyrlig och är nyfiken på allt. Sonia älskar att springa runt utanför huset och undersöker allt hon hittar. Hon är mycket bekväm runt alla andra hundar och kommer bra överens med dem alla, stor som liten, gammal som ung. 

Nu har hon två kompisar i ungefär samma ålder och de tre bor tillsammans i en valpkennel inne i huset när volontärerna är upptagna med annat. De leker och har kul ihop. Sonia älskar mat och godsaker. Innan hon nyligen flyttade ihop med sina kompisar så brukade hon leka för sig själv med sina leksaker då hon var inne i valpkenneln. Koppelträning har börjat men ännu har hon inte varit med på någon promenad utanför hundgården. 

Sonia är en underbar valp som skulle passa i de flesta familjekonstellationer. Hon har en så lugn och mild personlighet och då hon bott i volontärhuset från så ung ålder är hon också mycket socialiserad.

Hon växer ju fortfarande så det är svårt att veta hur pass stor hon kommer bli, möjligen kan hon växa så hon hamnar i kategorien mellanhundar, från ca 43 cm. Men någon stor tjej kommer det nog inte bli.

Sonia kan var resklar från mitten av december

011 2

003

004 3

018

004

013