Toppbild11

Chelsea - bokad

Namn: Chelsea
Kön: Tik
Ålder: Född oktober 2017
Vikt: 6 kg
Mankhöjd: 29 cm
Hals: 25 cm
Finns i: A New Day

Beskrivning:

30 oktober 2018

Maria på hundgården New Day fick lilla Chelsea i juli när hon var på marknaden i byn. Hon var höggravid och hennes förra ägare sa att de inte längre ville ta hand om sin vovve. Efter tre dagar fick hon sina valpar och de har redan fått egna hem. 

Chelsea beskrivs som en liten diamant. Hon bor för tillfället inne i huset tillsammans med fler andra hundar och det fungerar mycket bra. Det är en härlig liten hund som älskar alla, en underbar personlighet, lekfull och tillgiven.

När hon fick sina valpar var hon ju fortfarande själv en valp, hon var en jättebra mamma till dem. Nu när hennes valpar fått flytta är det dags för Chelsea att själv få ett kärleksfullt hem. 

Det finns inte något negativt att säga om henne – utom möjligen att när hon får vara fri utanför huset så får hon plötsligt ”dålig hörsel”. Hon kommer tillbaka när hon är klar och spelar döv om det är något kul hon hittat på.

Hon har ännu inte börjat med sina vaccinationer så det kommer dröja till någon gång i januari innan hon kan vara klar att resa till sin nya familj.

 

 

thumbnail_255

thumbnail_243

thumbnail_244

thumbnail_248

thumbnail_252

Bild 2018-10-30 kl. 21.39