Untitled

Tana - bokad

Namn: Tana
Kön: Tik
Ålder: Född april 2018
Vikt: 10 kg
Mankhöjd: 44 cm
Finns i: Malaga hundgård

Beskrivning:

1 december 2018

Tana är en lycklig och nyfiken ung vovve. Början på hennes liv har dock inte varit lätt. Hennes s k familj hade henne inlåst och det var väldigt sällan hon öht fick komma ut från huset. De behandlade henne inte som ett husdjur eller en del av familjen utan bara som vilket objekt som helst i huset. Detta gjorde att hon mådde väldigt dåligt och började med ett skadebeteende mot sig själv. Tana bet sig i sin svan och hade en del sår när hon kom till Malaga hundgård. Familjen lämnade henne, som tur var, till hundgården och nu har hon återhämtat sig, såren är läkta och hon mår bra nu. 

Tana har fått en plats i många av volontärernas hjärtan, hon är en underbar hund, söt, försiktig, lycklig och kärleksfull. Hon vill alltid vara nära och få kramar och mys. Tana älskar att leka med andra hundar och är mycket social. Hon är också nyfiken och tycker om när hon får träffa nya vänner. Det finns ju också sköldpaddor på gården men där går hennes gräns = "fiender". När hon ser att volontärerna kommer och det är dags för promenad blir hon glad och börjar hoppa och dela ut pussar, hon verkar verkligen vilja göra alla glada.

Vi tror att Tana skulle kunna passa i de flesta familjer, även som förstahund. Det enda kravet är att familjen kan erbjuda henne det liv som hon förtjänar. En familj full av kärlek, som vill leka med henne, tar med henne på promenader och myser i soffan. När hon flyttar nästa gång ska det vara till en föralltid-familj.

Tana kan resa från 20 januari

IMG_3962

IMG_3945

IMG_3979

IMG_4176

IMG_3970 2

IMG_3965

IMG_4174