klar 2

Loke

Namn: Loke
Ras: Mastin
Kön: Hane
Ålder: Född april 2018
Vikt: 41 kg. - 2 dec
Mankhöjd: 72 cm - växer
Hals: 43 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

3 december 2018

Loke hittades en varm och regnig dag i augusti, liggandes bredvid en landsväg. En man som kom körande och såg honom trodde att han var död, men då han stannade och tittade såg han att Loke levde och var oskadd. Mannen tog med sig honom hem där han gav honom mat och vatten. Han visade sig vara en vänlig och tacksam valp, dock full av loppor och utan microchip.

Då mannen inte kunde behålla vovven så kontaktades SOS och efter några dagar så fick han flytta in på gården där han genast blev populär hos volontärerna. Han är en tillgiven jätte. Det tog inte lång tid innan han blev bokad till ett hem i Spanien och flyttade dit i oktober så snart han vaccinerats och kastrerats. Första månaden gick allt bra då matten var ledig och kunde vara hemma hos hundarna på dagarna. Sedan när hon fick ett jobb ändrades det dock och efter några veckor så fick de tyvärr konstatera att det inte var bra för Loke och det bästa skulle vara om han fick ett annat hem. Så nu är han tillbaka på SOS hundgård och vi hoppas nu att han inte ska behöva vänta länge på sitt nya hem.

Loke är en mycket stor valp som älskar att leka och för tillfället delar han kennel med två andra mastiner vilket han uppskattar, en av dem är Astrid och de leker nästa hela tiden. Han är en cool kille som har accepterat att komma tillbaka till kennellivet mycket bra – en lycklig kille. 

Till Loke söker vi ett hem som har gott om tid för en valp. Det är viktigt för en hund av den storleken att man tränar/aktiverar honom när han är ung och ivrig att lära. Han går bra i koppel och kan enkla kommandon. Han bodde ju i en stad tidigare så lite miljöträning har han ju fått. 

Loke är klar att resa.

 

thumbnail_Loke 1

thumbnail_002

thumbnail_005 2

thumbnail_020 3

thumbnail_045

thumbnail_008

thumbnail_037